TERUGKERENDE EVENEMENTEN

KINDERDISCO

 

Vrijwel 1 keer in de maand verzorgen wij en de F.O.C. (Finnerwolmer Organisatie Crew) een gezellige Disco avond voor de kleine en de iets grotere kinderen uit Finsterwolde en omgeving.

Een avond vol licht effecten, rook, laser en zelfs een bellenblaas machine maar ook natuurlijk de gepaste kinderdisco muziek van Dj Martel.

PCF AGENDA SITE

24131182_857122701117977_3549871905591557731_n

Onze eerstvolgende Disco avond zal zijn op 15 september 2018

 

 

* * * * * * * * * *

DANSAVOND

 

Een keer in de maand verzorgen wij voor u & uw vrienden een gezellige avond, waar u onder het genot van een hapje en drankje, de passende muziek van een dj en dansbegeleiding, onder andere de foxtrot maar ook de Quick step, Cha-cha-cha en zelfs de Engelse wals kunt leren of gewoon lekker mee danst.

dansen SITE

 

Onze eerstvolgende dansavond zal zijn op 8 september 2018.

 

 

* * * * * * * * * *

DARTTOERNOOIEN

 

Sinds 2017 hebben wij voor de gezelligheid onze 2de Bar-ruimte met 3 dartbanen beschikbaar gesteld voor dartvereniging FINNEWOLD en is de vrijdag avond inmiddels een bekend fenomeen geworden in gemeente Finsterwolde. Vandaag de dag al zo druk bezocht dat er extra ruimte is gemaakt voor nog eens 4 extra banen! Dit geeft dus ook de mogelijkheid om toernooien te organiseren waar u natuurlijk ook aan mee kunt doen. Informatie daarover vind u op deze site onder het blokje “Agenda”. Mocht u de vrijdag avonden (*) geregeld vrij zijn en interesseert het u om een pijltje te werpen, dan bent u van harte welkom!!

SITE dartten

Onze eerstvolgende SINGLE darttoernooi zal zijn op 25 augustus 2018

(*) met uitzondering van de eerste vrijdag van de maand, dan wordt er niet gedart