TERUGKERENDE EVENEMENTEN

KINDERDISCO

 

Vrijwel 1 keer in de maand verzorgen wij en de F.O.C. (Finnerwolmer Organisatie Crew) een gezellige Disco avond voor de kleine en de iets grotere kinderen uit Finsterwolde en omgeving.

SITE kinderdisco 2018

 

 

 

* * * * * * * * * *

DANSAVOND

 

Een keer in de maand verzorgen wij voor u & uw vrienden een gezellige avond, waar u onder het genot van een hapje en drankje, de passende muziek en dansbegeleiding, onder andere de foxtrot maar ook de Quick step, Cha-cha-cha en zelfs de Engelse wals kunt leren of gewoon lekker mee danst.

dansen SITE

 

 

 

* * * * * * * * * *

DARTTOERNOOIEN

 

Sinds 2017 hebben wij voor de gezelligheid onze 2de Bar-ruimte met 3 dartbanen beschikbaar gesteld voor dartvereniging FINNEWOLD en is de vrijdag avond inmiddels een bekend fenomeen geworden in gemeente Finsterwolde. Vandaag de dag al zo druk bezocht dat er extra ruimte is gemaakt voor nog eens 4 extra banen! Dit geeft dus ook de mogelijkheid om toernooien te organiseren waar u natuurlijk ook aan mee kunt doen. Informatie daarover vind u op deze site onder het blokje “Agenda”. Mocht u de vrijdag avonden (*) geregeld vrij zijn en interesseert het u om een pijltje te werpen, dan bent u van harte welkom!!

SITE dartten

(*) met uitzondering van de eerste vrijdag van de maand, dan wordt er niet gedart